maandag 17 maart 2014

In de snoepwinkel

Al een paar weken geen haak-update, maar ik heb zeker niet stil gezeten. Er wordt driftig doorgehaakt aan een ripple deken geïnspireerd op de dekens van Happy in Red en de kleuren van Twintig Minuten - die wordt voor mijn moeder en moet dus ook van het formaat 'moeder' worden en kost daardoor wat meer tijd.

  


Daarnaast ben ik met twee beren bezig voor mijn nichtjes. Ze waren helemaal weg van Bram en Berry, maar die waren anders voorbestemd. Dus zit er niks anders op dan dat ik nog twee beren haak - in lieve meidenkleuren vanzelfsprekend.

En dan gingen we ook nog heerlijk op vakantie naar Oostenrijk afgelopen week. Het voorjaar was ook daar al begonnen en de sneeuw smolt onder onze ski's vandaan. 's Middags was er dus tijd voor andere dingen en zo liep ik ook een knus handwerkwinkeltje in St. Johann binnen. Daar ontdekte ik garen wat erg veel lijkt op Annell Miami en Scheepjeswol Softfun - maar het is van een Duits merk en heet GGH Bali. Het komt in supertoffe kleurtjes en ik kon het niet laten om wat bollen te scoren.


Nog mooier waren de bollen die ernaast lagen, van het Spaanse merk Lanas Stop; in allemaal mooie verloopkleurtjes. Ook hiervan nam ik er een aantal mee.Nu moet ik nog bedenken wat ik ermee ga haken. En duimen dat ik genoeg heb... want ik heb nog geen Nederlandse winkel kunnen vinden die deze merken verkoopt.Wat het natuurlijk ook wel weer leuk maakt!

Binnenkort meer - een fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten