zondag 12 juni 2016

Robotje

Ik zie de laatste tijd online veel gehaakte lappenpopjes à la Sascha voorbij komen. Veel toffe pinguïns, maar zelf koos ik afgelopen week voor een ander patroontje. Ik vind namelijk het robotknuffeltje zo leuk. Als bèta in het haakwereldje moest ik die natuurlijk wel een keer maken.


Ik haakte het robotje in meisjeskleuren van restjes Softfun. Dat kwam natuurlijk weer allemaal superkrap uit. (Voor zover de bèta in mij - schaam....) Ik snap niet dat ik mijzelf die stress aandoe om een projectje als dit van restgaren te maken.


Het resultaat mag er desalniettemin zijn; binnenkort gaat dit leukerdje de oceaan over naar een lief klein meisje in Silicon Valley.


11 opmerkingen:

 1. Deze had ik nog niet voorbij zien komen. En ja, ook meisjes houden van STOER! Leuke kleuren heb je trouwens gebruikt.
  Groet Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love it. I keep that idea for a future, in my neverending "list to do". I'm coming from Annemarie's Party. If you want to visit my blog, looking for 30ypunto.blogspot.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje, stoer maar met mooie warme kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks for all your nice commentes, ladies. I'm blushing. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Kaatje, wat een schattige robot. Ik ken het boek, ben er groot fan van! Leuk dat je mee deed met Link Your Stuff. Jouw robot is een van de vier projecten die dit weekend in de spotlight staat op mijn blog. Ik hoop dat je komend weekend ook weer meedoet. Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerd! Hebben boek ook, moet nog steeds een keer beginnen!! De kleuren zij ook erg leuk!!!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een aanrader, Sandra. Al viel het meehaken van de verschillende kleurtjes voor het lijf me niet mee... Ik heb stiekem best wat zitten mopperen. Misschien is het een kwestie van meer oefenen. :)

   Verwijderen
 7. Gorgeous, my dear! I've seen this amazing project in Annemarie's Haakblog Link Party and I had to tell you how much I like it :-) Have a lovely weekend! xxx

  BeantwoordenVerwijderen