zondag 31 januari 2016

Clowntje

Al tijden geleden zag ik op het blog van Amimammie een superlief clowntje voorbij komen en ik nam mij voor die ook eens te haken. Ik bestelde het patroon dat van Lilleliis bleek te zijn en haalde het nodige garen in huis, maar beginnen - ho maar.... (Zoals wel vaker natuurlijk. Tja.)


Nu was mijn nichtje eerder deze maand bevallen van haar eerste dochter en vond ik eindelijk toch de motivatie om dit werkje eens te starten. Het beviel goed! In het patroon zaten een aantal leuke vondsten (de vorm van de schoenen, de kanten roezeltjes, de bretels), dus het was een plezier om deze clown te haken.


Een klein babyknuffeltje is het niet bepaald geworden. Ze meet bijna een halve meter! Meer iets om neer te zetten of om op te hangen.


Ik heb zin om het te geven, maar vind het stiekem ook wel moeilijk om afscheid te nemen. Haha. :) Gelukkig heb ik dan de foto's nog.

5 opmerkingen:

 1. Wow, een halve meter. Dat is een flinke jongen. Hij ziet er echt leuk uit en als het kindje later groter is, kan zij lekker met deze clown knuffelen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Karin,
  Wat is ie leuk geworden zeg en lekker groot! Dat beginnen... ho maar! komt me heel bekend voor, ik heb net m'n eerste knuffeltje gehaakt. Vind ze zo leuk om te zien, maar begon er nooit aan omdat ik er niet zo'n geduld voor heb. Maar heb de smaak nu te pakken! Wat een leuk bordje heb je bij de knuffel staan; ik ha dy leaf. Ben je ook een Fries toevallig? ;)

  Lieve groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Nienke,

   Bedankt voor je reactie. Ik heb wel Fries bloed, maar woon al tijden in Brabant. Het bordje staat bij mijn ouders thuis - erg leuk - misschien moet ik er ook maar zo eentje bestellen.

   Groetjes,
   Karin

   Verwijderen